SpaSense

Adresgegevens

Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
Nederland


Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.
Wellicht knipper je even met je ogen als je binnenstapt en ben je onder de indruk van alle luxe. Het leuke is dat aan zoveel luxe een gewoon prijskaartje hangt waardoor een heerlijk dagje (of lekker avondje) zeer betaalbaar is.
SpaSense beschikt over zeven verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Natuurlijk is het ook extra genieten in één van onze (bubbel)baden en kunt u uw dag uiteraard uitbreiden met een massage of beautybehandeling.
In de Kelo sauna kunt u unieke opgietsessies ondergaan. Elk eerste weekend van de maand zijn er speciale opgietweekenden.Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt SpaSense. Pure Ontspanning in een gemoedelijke en gastvrije thermen in Brabant.
Wellicht knipper je even met je ogen als je binnenstapt. En ben je onder de indruk van alle luxe. Het leuke is dat aan zoveel luxe een gewoon prijskaartje hangt.
Waardoor een heerlijk dagje (of lekker avondje) zeer betaalbaar is.
SpaSense beschikt onder andere over zes verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, caldarium en een automatische opgietsauna.
In de Kelo sauna kunt u unieke opgietsessies ondergaan. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om zijn heerlijke Löyly’s. Geniet elk eerste weekend van de maand van speciale opgietingen!


Stemmen is helaas niet meer mogelijk, maar hou de website in de gaten om te kijken wie de grote winnaar is van de Wellness.nl Award 2016!