Thermen De Waterlelie

Adresgegevens

Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen
Nederland


Een bezoek aan Thermen De Waterlelie is een paar uur vakantie. Ontspannen en puur genieten in een prettige en gastvrije omgeving. Thermen De Waterlelie beschikt over alle faciliteiten die de saunaliefhebber zich kan wensen. Speciaal bij Thermen De Waterlelie is de Aufguss ceremonie.
De Aufguss is een speciale saunaceremonie met water, ijs en etherische oliën. De Aufguss vindt plaats in een speciale grote sauna die deels onder de grond is gebouwd. Kortom reden genoeg om eens een bezoek aan Thermen De Waterlelie te brengen.Een bezoek aan Thermen De Waterlelie is een paar uur vakantie. Ontspannen en puur genieten in een prettige en gastvrije omgeving. Thermen De Waterlelie beschikt over alle faciliteiten die de saunaliefhebber zich kan wensen. Speciaal bij Thermen De Waterlelie is de Aufguss ceremonie.
De Aufguss is een speciale saunaceremonie met water, ijs en etherische oliën. De Aufguss vindt plaats in een speciale grote sauna die deels onder de grond is gebouwd. Kortom reden genoeg om eens een bezoek aan Thermen De Waterlelie te brengen.


Stemmen is helaas niet meer mogelijk, maar hou de website in de gaten om te kijken wie de grote winnaar is van de Wellness.nl Award 2016!