Zwaluwhoeve

Adresgegevens

Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden
Nederland


De Zwaluwhoeve ligt in Hierden (gemeente Harderwijk) midden in de mooie Veluwse natuur. Wist u dat de Zwaluwhoeve recentelijk gerenoveerd is? Met meer faciliteiten en de prachtige kuurtuin bieden we nu meer rust en ruimte.
Wordt het niet weer eens tijd om de hectiek van alledag in te wisselen voor een dag vól welverdiende wellnessbeleving in de Zwaluwhoeve? Denk aan een zuiverende saunasessie, een helende massage of een sprankelende beautybehandeling. Uiteraard aangevuld met culinaire hoogstandjes en misschien zelfs een heerlijke overnachting. U zult zich als herboren voelen!
Bij ons ervaart u pure verwennerij voor lichaam en geest. De mogelijkheden om in luxe te ontspannen zijn ongekend. Het enige wat u hoeft te doen, is uzelf een verwendag gunnen. Dan geven wij u de rust en de ruimte om zorgeloos te kunnen genieten. De Zwaluwhoeve heet u van harte welkom!De Zwaluwhoeve ligt in Hierden (gemeente Harderwijk) midden in de mooie Veluwse natuur.


Stemmen is helaas niet meer mogelijk, maar hou de website in de gaten om te kijken wie de grote winnaar is van de Wellness.nl Award 2016!