Sauna Thermen Zuidwolde

Adresgegevens

Ommerweg 47
7921 TB Zuidwolde
Nederland


Sauna Thermen Zuidwolde ligt in het Drentse deel van het Reestdal. Het is een heerlijke rustgevende boerderijsauna met een warme en sfeervolle uitstraling. Ervaar landelijke luxe in een wellnessboerderij omgeven door een rustieke tuin. Een wandeling door de prachtige tuin met z'n nostalgische vennetjes, bruggetjes en appelbomen doet je verdwalen in een gevoel met de natuur.

Sauna Thermen Zuidwolde bezit zeven heerlijke sauna's. Kom tot rust in de Iki sauna, kijk je ogen uit in de unieke grotsauna en ervaar een bijzondere saunagang in de zeldzame houtgestookte sauna. Er is ook een schitterend beauty- en massage instituut waar je kunt genieten van gevarieerde massages en behandelingen. Ook kun je hier uitstekend terecht voor specialisaties zoals pedicure, zwangerschaps- en sportmassage, harsen, elos ontharen, microdermabrasie, permanente make-up en visagie.

De keuken werkt met verse producten. Populair zijn hier de streekgerechten en high tea’s. En wat u niet mag missen bij de koffie of thee is de huisgemaakte appeltaart. Een dagje Sauna Thermen Zuidwolde is ontspannen en genieten!


Stemmen is helaas niet meer mogelijk, maar hou de website in de gaten om te kijken wie de grote winnaar is van de Wellness.nl Award 2016!