FAQ

ALGEMEEN

1. Wat is de Wellness.nl Award 2016? De Wellness.nl Award is de publieksprijs voor de beste en populairste wellness gerelateerde bedrijven. De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en uitgevoerd door Wellness.nl. Hét wellness platform van Nederland met informatie over body, mind en spa’s en sauna’s.

2. Wie organiseert de Wellness.nl Award 2016? De organisatie van de Wellness.nl Award is in beheer van Wellness.nl.

STEMMEN

3. Hoe kan ik stemmen? Je kunt stemmen door jouw favoriete resort op te zoeken en dan te klikken op de ‘stem’-knop. Volg daarna de instructies op het scherm.

4. Kost het geld om te stemmen? Een stem uitbrengen is kosteloos.

5. Tot wanneer kan ik stemmen? Er kan gestemd worden van 1 december 2015 tot en met 1 mei 2016.

6. Hoe oud moeten stemmers zijn om te mogen stemmen? Deelname is mogelijk voor alle leeftijden. Wil je kans maken op de prijzen, dan moet je minimaal 18 jaar zijn.

7. Is mijn stem anoniem? Wij vinden het belangrijk te weten wie er heeft gestemd. Wij gebruiken jouw gegevens als achtergrondvariabelen bij de resultaten van het onderzoek om deze statistisch in te delen. Wij proberen ons zoveel mogelijk te beperken tot het vragen van gegevens die van belang zijn voor de resultaten van de verkiezing. Doel van de Wellness.nl Award is de verkiezing, niet het verkrijgen van zoveel mogelijk informatie over de stemmers.

8. Ik heb gestemd via e-mail, maar ik ontvang geen bevestigingsmail. Controleer eerst of de bevestiging in de ongewenste berichten / spambox terecht is gekomen.

9. Wanneer ik mijn postcode invoer tijdens het stemproces, krijg ik de melding dat de postcode ongeldig is. Nieuwe postcodes worden niet altijd door het systeem herkend. U kunt de postcode van het wellnesscenter waar u op wilt stemmen invoeren, zodat uw stem niet verloren gaat. Geef uw eigen postcode door via info@wellness.nl. De postcode wordt dan in het systeem toegevoegd.

10. Ik woon in het buitenland en wil graag mijn stem uitbrengen, maar het systeem weigert mijn postcode. Buitenlandse postcodes worden niet geaccepteerd, omdat dit een Nederlandse verkiezing is. U kunt de postcode van het bedrijf waarop u wilt stemmen invoeren, zodat uw stem niet verloren gaat.

WINNAARS EN PRIJSUITREIKING

11. Hoe worden de winnaars van de verkiezingen bekend gemaakt? De stemmers die een prijs hebben gewonnen, worden donderdag 12 mei per mail, post of telefonisch op de hoogte gesteld.

12. Wat kan ik winnen? Wanneer je stemt op jouw favoriete Wellness locatie bij de Wellness.nl Award 2016 maakt u kans op fantastische prijzen! Een overzicht van alle prijzen vind je hier.

13. Wanneer krijg ik mijn prijs? Per mail, post of telefonisch word je op de hoogte gesteld van de prijs die je hebt gewonnen.

14. Kan ik na de verkiezing de resultaten bekijken? De resultaten worden niet vrijgegeven.

15. Mijn vraag staat niet bij de FAQ, hoe krijg ik antwoord? Stuur een e-mail naar info@wellness.nl en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.